Весільні торти - 2010 від ПП Чоботар (Чернівці). ФОТО

- 02.08.2010 18:07
Весільні торти - 2010 від ПП Чоботар (Чернівці). ФОТО

Незалежно від розмаху весільного бенкету, всі ми знаємо, що жодне весілля не обійдеться без торта на весілля. Торта - вісник благополучного шлюбу,  а прикраси зверху  фігурками та квітами символ достатку, миру та кохання у родині. Сучасний торт на весілля, як правило, урочистої білого кольору. Хоча не виключені й інші варіанти. Те ж саме стосується форми. Вона може бути кубічної, трапецієподібної, хоча більшість пар все ж таки вважає за краще не експериментувати і вибирає круглу форму.

У Чернівцях існує гарний виробник тортів ПП Чоботар, де приготують торт будь-якої рецептури. Якщо весільний банкет влаштовується в ресторані, торт доставлять на свято безкоштовно.  

Найцікавіший варіант - це, звичайно, багатоярусний торт торт на весілля. У цьому випадку кожен ярус можна зробити за окремим рецептом і таким чином, ви отримаєте не один, а відразу два, три, а то й чотири торта. До того ж такий високий торт виглядає набагато ефектніше, апетитніше і урочистіше. Прикраса торта на весілля теж важливий момент. Існують спеціальні їстівні і муляжні фігурки для прикраси святкових пирогів. Весільний торт можна прикрасити сердечками, дзвіночками, квітами, янголятками і звичайно, фігурками нареченого і нареченої.

Нехай ваша фантазія підкаже, яким має бути прикрасу, а майстри ПП Чоботар реалізують задуми у святковому торті. Як розповіла ресурсу Платинова Буковина кондитер виробника "ПП Чоботар," пані Ольга, найчастіше наречені замовляють багатоярусні торти, прикрашені квітами.  Що стосується рецепту торту на весілля, то кондитери фірми готові виконати ваше бажання. Головне, щоб було красиво та зворушливо. Високий торт на весілля займає багато простору, тому його ставлять на окремому столику, щоб гості могли досхочу намилуватися цим шедевром кулінарного мистецтва.

Поради: після рясного вечері кращий низькокалорійний легкий десерт. Вага торта слід розрахувати залежно від кількості гостей. Врахуйте, що чоловіки їдять менше солодкого, а діти і жінки обожнюють «смачненьке». Отже, на одного чоловіка припадає приблизно 100-120г торта, а на жінку або дитину - 150-200г. Якщо торт з жирним кремом, горіхами, дозування потрібно зменшити на 15-20%.

Пригощання тортом розпочинається після закінчення весільного бенкету перед подачею десерту. Наречена разом з нареченим починає різати нижній ярус торту. Два перших шматочка - для молодих. Наречений і наречена відкушують по шматочку від порції один одного. Цим вони підтверджують свою згоду жити дружно і ділити всі радощі й негаразди подружжя. Потім знімаються верхні яруси торта, розрізаються і подаються гостям. А самий верхній - маленький - ярус дістається молодятам, які розділять його з друзями та родичами на другий день торжества.


     
     
     
     
     
     

Ключові слова: весільний торт у Чернівцях на замовлення фото

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини