На Буковині хлопчика віком рік та три місяці понад 5 годин шукала міліція

- 27.09.2010 18:32
На Буковині хлопчика віком рік та три місяці понад 5 годин шукала міліція

24 вересня близько 13 години в чергову частину Сторожинецького РВ УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення по телефону від 56-річного жителя райцентру в якому він сповістив про те, що о в селі Старі Бросківці Сторожинецького району у нього пропав малолітній онук Денис, якому всього рік і три місяці..
Виїхавши на місце події працівники Сторожинецького райвідділу міліції встановлено, що 29-ріна мати дитини, близько 10 години разом зі своїм батьком, сестрою та двома малолітніми дітьми підводою поїхали в с. Старі Бросківці на дачну ділянку. Під час проведення господарських робіт на ділянці малолітні діти знаходились біля своєї матері. Близько 11:30 мати взяла своїх дітей і пішла до будинку приготувати обід. Готуючи обід вона вийшла до сусідки залишивши при цьому своїх малолітніх дітей, хлопчиків віком 3,5 роки та 1 рік та 3 місця гратися на подвір’ї біля будинку. Повернувшись через 10 хвилин до будинку мати виявила відсутність на подвір’ї господарства свого молодшого сина Дениса. Після чого власними сила почала займатися пошуками дитини, які позитивного результату не дали, і тільки тоді було повідомлено до районного відділу міліції про зникнення.
На дане повідомлення керівництвом райвідділу було організовано оперативний виїзд слідчо-оперативної групи на місце події та по тривозі був піднятий увесь особовий склад райвідділу, який одразу був направлений в село Старі Бросківці для пошуків однорічного Дениса разом із кінологічною службою УМВС. Крім того, було одразу проінформовано керівництво УМВС України в Чернівецькій області, які також виїхали на місце події.
Пошуки дитини значно ускладнювало те, що не було відомо в якому напрямку пішла дитина, а сам будинок знаходиться серед лісового масиву та стоїть на пагорбі. Окрім того неподалік від будинку знаходяться два озера, до того ж вже вечоріло, і за настання ночі було б важче продовжувати пошуки.
В ході прочісування села, а саме лісу, пасовиськ та городніх ділянок, близько 18 години, на відстані 2-х кілометрів від будинку, на пасовиську для корів, дільничний інспектор міліції Сторожинецького райвідділу міліції лейтенант міліції Григорій Миронюк знайшов маленького Дениса, який сидів на землі біля корів. Хлопчик був трохи забруднений та переляканий, але побачивши працівника міліції одразу попросився до нього на руки. Після чого дільничний інспектор міліції повернув дитину матері, яка плакала від щастя та подякувала всім людям, які приймали участь в пошуках її маленького синочка. Дільничний інспектор міліції Григорій Миронюк за це був заохочений начальником УМВС України в Чернівецькій області Миколою Харабарою.


Джерело: Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чер


Ключові слова: Миронюк, пошуки дитини, в Старі ..Бросківці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини