Привітання з днем міста Чернівці від Президента та Прем’єр-міністр України

- 02.10.2010 08:23
Привітання з днем міста Чернівці від Президента та Прем’єр-міністр України

З Днем міста чернівчан привітали Президент Віктор Янукович та Прем’єр-міністр України Микола Азаров
« Уже понад шість століть поспіль Чернівці приваблюють гостей незабутньою ошатністю своїх будівель, унікальною аурою добросусідства та толерантності, чарівною буковинською природою. Незважаючи на свій поважний вік, це – одне з найкрасивіших та найцікавіших міст України», - йдеться у привітання чернівчанам Президента України Віктора Януковича до Дня міста.
Президент побажав кожній чернівецькій родині міцного здоров’я й довголіття, родинного щастя, людської шани і вдячності, невичерпного натхнення та оптимізму, здійснення найзаповітніших мрій та сподівань.
«Чернівці – унікальна архітектурна перлина України, яку визнають у світі. Це місто, в багатовіковій історії якого тісно переплелися долі народів, створивши неповторний феномен чернівецької полікультурності та толерантності, особливих традицій європейської самоврядності. Вірю, що спільними зусиллями усієї громади, зберігаючи яскравість та самобутність, завдяки своїй мудрій виваженості, наполегливості, працелюбності, підприємливості, творчій вдачі та надійним партнерам ви примножите економічний, туристичний, культурний та науковий потенціал Чернівців, підтвердивши статус сучасного європейського міста, де комфортно почувають себе городяни і гості», - йдеться у привітання Прем’єр-міністра України Миколи Азарова чернівчанам з нагоди Дня міста.
Керівник Уряду побажав кожній чернівецькій родині міцного здоров'я, енергії, добробуту, миру і злагоди та віри в гідне майбутнє свого славного міста та оновленої незалежної України.



Ключові слова: привітання з днем міста

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини