Підприємці пікетують Верховну Раду

- 08.10.2010 09:30
Підприємці пікетують Верховну Раду

Підприємці з Києва, Сум, Запоріжжя і Дніпропетровська пікетували Верховну Раду, протестуючи проти ухвалення урядового проекту Податкового кодексу.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі громадської кампанії "Новий громадянин", вимоги мітингувальників були оформлені в "Резолюції мітингу-протесту проти ухвалення Податкового кодексу, знищення спрощеної системи оподаткування та цілеспрямованого знищення малого бізнесу в Україні". Це звернення було адресоване Президентові Віктору Януковичу, Прем'єр-міністру Миколі Азарову, Голові Верховної Ради Володимиру Литвину, голові Ради підприємців при Кабінеті Міністрів Леоніду Козаченко, а також засобам масової інформації.

У резолюції протестуючі не тільки вимагали відкликати проект Податкового кодексу з парламенту, але і також висловили негативне ставлення до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування". Зокрема, вони вимагали, щоб єдиний соціальний внесок не перевищував 20% від мінімальної заробітної плати. Підприємці наголошували, що вже почалися масове скорочення підприємницької активності і зростання армії безробітних.

Підприємці висловили недовіру уряду М. Азарова і вимагають його відставки, а заодно і відставки голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського.

На підтримку своїх вимог підприємці оголосили голодування. Зокрема, з 4 жовтня під стінами Верховної Ради голодують представники Запорізького союзу підприємців "Ніка".

Нагадаємо, 7 жовтня Верховна Рада прийняла в першому читанні урядовий проект Податкового кодексу України. За ухвалення документа проголосували 258 народних депутатів.

Джерело: /fundmarket.ua


Ключові слова: голодування за налоговий кодекс

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини