В Україні - посилення кампанії проти Юлії Тимошенко

- 15.10.2010 11:22
В Україні - посилення кампанії проти Юлії Тимошенко

FT про аудит: Ознака Посилення кампанії проти Тимошенко

Висновки перевіркі з'явилися за 2 тіжні до віборів, які Будуть випробуваного популярності Віктора Януковича

Файненшіал Таймс у Статті "Чільній радник Тимошенко заперечує заяви про хабарі та відмівання грошей" пише про результати аудиту УРЯДУ Тимошенко.

Кореспондент газети у Лондоні та Кієві пишуть, Що "публікація аудиту на 176 сторінках, Як віглядає, стала ознайо Посилення кампанії адміністрації Віктора Януковича З метою діскредітації лідера помаранчевої революції І колишнє Прем'єра".


FT зауважує, Що результати аудиту оголошено за 2 тіжні до місцевих віборів, які Будуть випробуваного популярності пана Януковича. Опозиція, нагадує газета, твердити, Що уряд готується до маніпуляцій на вибораз.

Газета переповідає результати аудиту, автори якого дійшлі висновка, Що члени УРЯДУ Тимошенко зароб за рахунок хабарів та відмівання грошів, а такоже використовувалася Державні кошти для презідентської кампанії Юлії Тимошенко.

Клацнути Подробиці тут

Газета пише, Що від імені українського УРЯДУ у США та Брітанії подано два позови до суду, пов'язані з розслідуванням юридичних фірм.

Файненшіал Таймс цітує заяву партії "Батьківщина", яка відкінула висновки аудиту:

"Вони репрезентують Ще один приклад систематичних утісків, спрямованих проти лідерів опозіції з боку дедалі більш авторитарного уряду".

Чільній радник Юлії Тимошенко Григорій Немиря заперечів Зловживання з боку колишніх УРЯДУ І сказавши, Що мета аудиту - "дискредитувати опозіцію", - пише газета.

Партія Тимошенко твердити про конфлікт інтересів компанії Akin Gump, "яка раніше захищать багатших пріхільніків Партії Регіонів".

Марк Макдуґалл, партнер в компанії Akin Gump, відмовівся коментуваті твердження, Що Його компанія захищать бізнесменів, пов'язаних з Віктором Януковичем.


Ключові слова: Терор проти Тимошенко 2010

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини