Тимошенко: вибори зараз потрібно скасовувати і переносити

- 27.10.2010 18:05
Тимошенко: вибори зараз потрібно скасовувати і переносити

Юлія Тимошенко заявляє, що влада вже почала застосовувати технологію незаконного виготовлення бюлетенів за харківським сценарієм в Хмельницькій та Івано-Франківській областях, сообщает официальній сайт Юлии Тимошенко

"Те ж саме відбулося вчора в Хмельницькій області, один в один. Те ж саме партія "Свобода" заявила про Івано-Франківську область, знайшли 190 тисяч віддрукованих бюлетенів… Це технологія, причому вже зовсім інша, коли скриньки будуть упаковані бюлетенями, там вже буде все проставлено заздалегідь до виборів, будуть зроблені протоколи", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Миколаєві.

Лідер "Батьківщини" також звернула увагу на те, що до Міністерства внутрішніх справ почали надходити сотні заяв про втрату печаток дільничних та територіальних виборчих комісій.

"Партія регіонів там, де вона не має дільничної або територіальної комісії, печатки, вони пишуть зараз в Міністерство внутрішніх справ заяву про те, що втрачено печатку, і їм видають дублікат. Це коло замкнулось", - пояснила вона.

За її словами, враховуючи масові факти підготовки до фальсифікації результатів місцевих виборів, такі вибори треба не визнавати.

"Ці вибори зараз потрібно скасовувати і переносити. І робити так, щоб під наглядом в тому числі ОБСЄ, світової спільноти, під наглядом всіх громадських інституцій України просто розпочати це спочатку – з закону, який не буде вибори робити сфальшованими ще до їх проведення, свободи засобів масової інформації, з реального друку бюлетенів", - припустила лідер "Батьківщини".

"По всій країні проводиться ця брудна технологія, і немає в цьому ніяких сумнівів", - резюмувала Юлія Тимошенко.


Ключові слова: скасування місцевих виборів, фальсифікації вибори 2010, підготовка ло фальсифікацій

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини