Росію замело снігом

- 26.11.2010 10:25
Росію замело снігом

Росію замело снігом: на дорогах утворилися затори довжиною сотні кілометрів

Пробки розтягнулися більш ніж на сто кілометрів. Збільшилась по всій країні і кількість ДТП.

У деяких регіонах Росії через сніжний колапсу паралізувало дороги, а на вулицях з'явилися величезні кучугури.

До Москві рухається сніговий циклон, наслідки якого відчули вже й сусідні регіони. У Тверській області в четвер відновлювали електропостачання, перерване минулої ночі: мокрий сніг і дерева, які падають від сильного вітру пошкодили лінії електропередачі.

В Іванівській області на занесених снігом дорогах за кілька годин відбулося близько півсотні ДТП - це в п'ять разів більше, ніж у звичайні дні. Кучугури виросли і на вулицях Ярославля.

Потужний снігопад повністю паралізував рух у Великому Новгороді. На дорогах міста багатокілометрові пробки. Більшість новгородців запізнилися з ранку на роботу і з працею добиралися додому ввечері. Комунальні служби зі стихією не справляються.

Постраждали від снігопаду і таксисти. Через сніг доїхати вчасно до клієнта неможливо. І дрібні приватники і великі фірми підраховують серйозні збитки.

Число дорожньо-транспортних пригод за останню добу в Новгороді зросла в два з половиною рази. Такі дані наводять у місцевому ДАІ. У одному з ДТП постраждав першокласник. Його збили на тротуарі. Дитина доставлений в лікарню, передає «ТСН».

Не краща ситуація на федеральній трасі Москва - Санкт-Петербург. Вже дві доби тут стоять вантажні автомобілі. Пробка розтягнулася більш ніж на сто кілометрів.

У самому Санкт-Петербурзі від ожеледиці та переохолодження за добу постраждало 31 чоловік. Такі дані озвучили співробітники міської станції "швидкої допомоги".

19 жителів північної столиці Росії отримали травми, посковзнувшись на льоду, 16 з них були госпіталізовані. Крім того, ще в 12 чоловік була діагностована переохолодження. А між тим синоптики змін погоди не провіщають. Сніг буде йти ще в найближчу добу.


Ключові слова: сніг у Москві

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини