Моряк на прізвисько Капітан Катастрофа вирушає топити чергове судно

- 10.02.2011 13:09
Моряк на прізвисько Капітан Катастрофа вирушає топити чергове судно

Британець Гленн Кроулі на прізвисько Капітан Катастрофа, який став відомим після того, як остаточно занапастив своє судно, що зазнало більше десяти катастроф за сім років, знову вирушив у море, пише The Sun. Як відзначає видання, 55-річний шанувальник вітрильного спорту придбав нове невелике судно і має намір продовжувати підкорювати хвилі.

За відомостями газети, кілька днів тому Капітан Катастрофа зазнав у морі чергову невдачу - його нове судно перекинулося і стурбований відвідувач пляжу, що побачив момент події, викликав на місце рятувальників. Проте допомога Кроулі не знадобилася, оскільки він досить швидко зумів упоратися з тим, що трапилося і продовжити плавання. У результаті спостерігали за діями Капітана Катастрофи відпочиваючі скасували виклик рятувальників.

Сам Коулі порадив свідкам його морських невдач не турбуватися про нього і не викликати рятувальників. 'Якщо з човном що-небудь статися, я зможу виправити ситуацію протягом п'яти хвилин. До тих пір, поки я нікому не заважаю і нікого не ображаю, я вільний робити те, що хочу ', - заявив Капітан Катастрофа.

При цьому Коулі зазначив, що не вважає себе здатним підкорити всі найсуворіші хвилі. "Той, хто вважає, що може приборкати море, дуже наївний і глибоко помиляється", - цитує любителя морських пригод таблоїд. Тим не менш, Капітан Катастрофа не побажав відмовитися від свого наміру відправиться на береговій вал Кріббар, де височать найвищі хвилі у Великобританії, і спробувати поплавати там, не зазнавши краху.

 Гленн Кроулі почав захоплюватися вітрильним спортом у 2003 році. Тоді він набрав двокорпусні судно 'Місчіф' (з англійської - "Пустун"), яке за сім років 13 раз потрапляло в колотнечі на морі. В останній раз судно зазнало аварії на Кріббаре, де 'Місчіфа' і його господаря захлеснула висока хвиля. Для 'Місчіфа' це пригода закінчилася загибеллю. У загальній складності на операції з порятунку Капітана Катастрофи було витрачено більше 30 тисяч фунтів стерлінгів (близько 35 тисяч євро).  


Ключові слова: капітан Катастрофа, Великобританія

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини