Бенедикт Камбербетч і Мартін Фріман отримали ролі в Хоббіті

- 25.05.2011 08:27
Бенедикт Камбербетч і Мартін Фріман отримали ролі в Хоббіті

Виконавець головної ролі в британському серіалі "Шерлок" Бенедикт Камбербетч візьме участь у "Хоббіті" Пітера Джексона. Про це у власному мікроблозі повідомив репортер BBC Лизо Мзімба.

Виконавець ролі Ватсона з цього ж серіалу Мартін Фріман грає в "Хоббіті" головну роль - Більбо Беггінса. Заради участі Фрімана в екранізації Толкієна компанія Warner Bros. навіть склала графік зйомок так, щоб актор міг продовжувати зніматися в "Шерлока".Яку роль виконає Камбербетч поки не повідомляється.

Режисером "Хоббіта", зйомки якого в даний час проходять в Новій Зеландії (наприкінці квітня з'явився перший випуск відеощоденник зйомок), є Пітер Джексон.У фільмі також беруть участь Стівен Фрай (бургомістр Есгарота), Іен Холм (літній Більбо), Енді Серкіс (Горлум), Іен Маккелен (Гендальф), Кейт Бланшетт (Галадріель) та інші. Нагадаємо сюжет першої частини фільма Хоббіт: дядько Фродо Беггінса Більбо відправляється в компанії гномів на пошуки скарбу, які охороняє страхітливий дракон.У процесі пошуків Більбо робить безліч подвигів і врешті-решт стикається з Горлумом, і заволодіває таємничим кільцем, від якого залежить вся подальша доля Середзем'я.

Серіал "Шерлок", перший сезон якого в Росії показував "Перший", являє собою переосмислення творів Артура Конан Дойла. Дія серіалу розгортається в сучасному Лондоні. Після виходу першого сезону в минулому році серіал мав великий успіх як у глядачів, так і у критиків.

На минулому 22 травня 2011 в Лондоні церемонії BAFTA TV (британський аналог "Еммі") серіал був визнаний кращим драматичним серіалом. Крім цього Мартін Фріман отримав нагороду як кращий актор другого плану.


Ключові слова: Бенедикт Камбербэтч, Мартин Фриман

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини