Американська пара зареєструвала свою майбутню дитину в Facebook

- 01.06.2011 11:35
Американська пара зареєструвала свою майбутню дитину в Facebook

Американська пара Еллі і Метт Грін зі штату Техас зареєстрували свою ненароджену дочку в соціальній мережі Facebook. Як розповіли майбутні батьки місцевому телеканалу KLTV, вони вирішили створити дитині акаунт таким чином, щоб поділитися з друзями та родичами новиною про вагітність Еллі, а потім повідомляти їм про те, як йдуть справи у ембріона.

За словами Еллі Грін, її майбутню доньку Мерайю (саме так батьки вирішили назвати дитину) протягом одного дня з моменту реєстрації додали в друзі близько ста осіб. В даний час у дівчинки більше 260 друзів. У профайлі дитини зазначено, що її улюбленими видами спорту є футбол і плавання, улюбленою співачкою - Леді Гага, а хобі - смоктання пальця.

Записи від імені Мерайї веде її мама, яка розповідає різноманітні історії про життя дівчинки в утробі. В основному записи стосуються поведінки дитини (Еллі пише від імені дитини про те, як вона штовхається або перевертається в животі). "Дуже цікаво спостерігати, як люди звертаються до неї прямо", - зазначила майбутня мати Мерайї, коментуючи появу відповідей на запису від імені дитини.

Майбутні батьки Мерайї Грін зазначили, що планують продовжувати вести сторінку своєї дочки в Facebook і після її народження. Як очікується, Меррайя "розповість" своїм друзям історію своєї появи на світ. Дівчинка повинна народитися вже найближчим часом.

За даними соціологів, близько п'яти відсотків дітей у віці до двох років зареєстровані у різноманітних соціальних мережах.

 

На фото: акаунт Мерайї Грін у Facebook


Ключові слова: ненароджена дитина зареєстрована у Facebook, Мерайя Грін, Еллі і Метт Грін

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини