У Чернівцях обговорювали питання протидії та запобігання легалізації доходів на ринку страхових послуг

- 30.03.2009 11:33
У Чернівцях обговорювали питання протидії та запобігання легалізації доходів на ринку страхових послуг

Як повідомили "Платиновій Буковині" у Регіональному  відділі Держфінмоніторингу у Чернівецькій області, 26 березня 2009 року Регіональним відділом Держфінмоніторингу у Чернівецькій області для керівників та відповідальних осіб страхових установ регіону в залі селекторних нарад Чернівецької облдержадміністрації проведено тематичний семінар на тему: «Організація та проведення внутрішнього фінансового моніторингу у відокремлених підрозділах суб’єктів первинного фінансового моніторингу».

       Освітній захід проведено з метою координації зусиль учасників національної системи запобігання та протидії легалізації (відмивання)  доходів, отриманих злочинним шляхом та підвищення ефективності заходів, що вживаються суб’єктами первинного фінансового моніторингу у цій сфері.

       В семінарі взяли участь керівники та відповідальні особи за проведення фінансового моніторингу страхових установ Чернівецької області. 

       На семінарі, зокрема, розглянуто організаційні та практичні аспекти проведення внутрішнього фінансового моніторингу, порядок виявлення та реєстрації сумнівних фінансових операцій, права та обов’язки відповідальних осіб.

       Доповідачами, виконуючим обов’язки начальника Регіонального відділу Держфінмоніторингу у Чернівецькій області Іваном Андронатієм та головним спеціалістом відділу Володимиром Проценко увагу присутніх привернуто до застосування Методичних рекомендацій щодо здійснення страховими установами внутрішнього фінансового моніторингу з використанням критеріїв ризику, затверджених наказом Державного комітету фінансового моніторингу України від 22.12.2008  № 267, зокрема проведення поглибленої ідентифікації клієнтів, встановлення ступенів ризику при наданні страхових послуг. 

       При завершенні роботи семінару його учасники висловили пропозиції про необхідність систематичного проведення таких освітніх заходів. 


Ключові слова: Регіональний відділ Держфінмоніторингу у Чернівецькій області

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини