Меладзе розповів свою версію бійки з журналісткою

- 06.07.2011 16:29
Меладзе розповів свою версію бійки з журналісткою

Відомий співак Валерій Меладзе, 5 липня підняв руку на журналістку "Комсомольской правди" Євгену Гусєву, заявив, що побиття не було. Артист переконаний, що дівчина навмисно впала саме в тому місці, де знаходилися камери спостереження.

Меладзе стверджує, що попросив жінку лише видалити знімки з фотоапарату. Співак офіційно заявив, що рукоприкладства з його боку не було, і взагалі він не бився зі школи. "Я ніколи не піднімав руку на жінку", - наводить його слова РІА Новости.

Співак вважає, що в момент виходу з ресторану виглядав погано. Саме це викликало його прохання стерти фотографії. За словами Меладзе, після того, як він рушив у бік журналістки, вона почала втікати від нього з гучними криками у бік проїзної частини, де стояли її колеги.Співак заявив, що зовсім розгубився і не знав, що робити. "Ще до того, як я до неї наблизився, вона спіткнулася і впала", - говорить він. Валерій Меладзе переконаний, що історія спеціально роздувається засобами масової інформації в гонитві за сенсацією.Артист попередив, що в разі спотворення фактів він подасть зустрічний позов проти видань, що будуть викриті у брехні.

Нагадаємо, що інцидент стався після весілля телеведучої Яни Чурикової і бізнесмена Дениса Лазарєва, яка відзначалася в одному з ресторанів Москви.Меладзе і його супутниця Альбіна Джанабаєва одними з перших покинули заклад, тут то їх і сфотографувала Євгенія Гусєва. За словами журналістки, Меладзе вибухнув лайкою, а потім побіг за нею. У ході погоні вздовж Новинського бульвару дівчина вискочила на проїжджу частину.Тут, за свідченням Євгенії Гусєвої, Меладзе штовхнув її в спину, і вона впала. Після цього співак почав душити її і намагатися відібрати фотокамеру.

Підійшов перехожий  та заспокоїв співака, а журналістка, скориставшись його замішанням, вислизнула.Після цього Меладзе сів у золотистий джип Альбіни Джанабаєвої і поїхав геть.


Ключові слова: Меладзе та журналыстка

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини