Турфірма підтвердила факт загибелі українця в Туреччині

- 20.09.2011 15:25
Турфірма підтвердила факт загибелі українця в Туреччині

Прес-служба туристичної компанії Tez Tour підтвердила інформацію про загибель туристи з України в ДТП в Анталії. Стан двох потерпілих оцінюється як важкий, інших - задовільний, більшість туристів отримали незначні пошкодження

Нагадаємо, що сьогодні 20 вересня о 09:30 в Туреччині в районі Сіде сталося ДТП з мікроавтобусом компанії Tez Tour, що прямував з аеропорту Анталії в готелі курорту Аланія. За попередньою інформацією в автобусі перебувало 20 осіб, серед яких 18 туристів, що прибули рейсом з Києва, а також гід і водій.

На місці аварії була надана перша допомога потерпілим, всі туристи відправлені в госпіталі (Серік Аспендос госпіталь, Манавгат Севгі госпіталь, Сіде Анадолу госпіталь).

Представники компанії Tez Tour були присутні на місці події і постійно перебувають у госпіталях. За інформацією, отриманою з клінік, "стан двох потерпілих оцінюється як важкий, інших - задовільний, більшість туристів отримали незначні пошкодження (удари, подряпини)". На місці аварії загинула 1 людина.

Причини аварії з'ясовуються. За попередніми даними поліції, винен в аварії водій вантажного автомобіля, що їхав назустріч туристичному автобусу, який витіснив автобус на узбіччя, після чого той перекинувся. Автобус з туристами пересувався з допустимою на даній ділянці швидкістю 80 км/год.

"Всі туристи Tez Tour застраховані в СК "Універсальна" на суму 15 тис. доларів кожен. Страховий поліс включає медичне страхування та страхування від нещасного випадку. Всі постраждалі отримують необхідну медичну допомогу, витрати на яку покриває страховий поліс. Приносимо якнайглибші співчуття родичам і близьким потерпілих", - повідомили в прес-службі.


Ключові слова: зарибель українського туриста в Туреччині, ДТП в Туреччині, в Туреччині в ДТП постраждали українці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини