З днем народження Юлію Тимошенко привітали зірки української естради

- 27.11.2011 17:00
З днем народження Юлію Тимошенко привітали зірки української естради

27 листопада екс-прем'єру України Юлії Тимошенко виповнився 51 рік. Вперше свій день народження вона відзначатиме не за святковим столом, а в камері СІЗО.

Родичів до ув'язненої не пустять – в неділю ізолятор закритий для відвідувань. Утім, привітати лідера опозиції зі святом під стіни СІЗО прийдуть її прихильники та навіть зірки естради.

Очікується, що о 14:00 перед Лук'янівським СІЗО на вулиці Дегтярівській виступатимуть Олександр Пономарьов, Ніна Матвієнко, гурт ТНМК, Тарас Чубай, гурт Гайдамаки, Тарас Петриненко, гурт Вій та інші.

А соратники політики з партії "Батьківщина" розробили захід під назвою "Квітка для Юлі". Усіх охочих закликають принести по квітці, аби таким чином висловити підтримку ув'язненій іменинниці.

Водночас сама Тимошенко може привітання не побачити – днями її перевели до іншої камери, а медики прописали їй постільний режим.

Жодних поблажок в СІЗО іменинникам не дають. "Спеціальне меню у нас тільки на Новий рік і День незалежності. Ми даємо заарештованим більш різноманітну вечерю, до звичайного меню додаємо салат або варені яйця", - розповів "Комсомольській правді в Україні" помічник голови Державної пенітенціарної служби України Ігор Андрушко.

"Спиртне - ніколи! Навіть тортів передавати арештованим можна - вони швидко псуються. Як виняток, можливо, передам їй букет квітів, якщо рідні його принесуть", - додав він.

Тим часом стан здоров'я Тимошенко погіршується. Як повідомив раніше її адвокат Сергій Власенко заявив, на її тілі з'являються нові синці, їй почали колоти знеболююче.

А як розповіла Радіо Свобода працівниця хірургічного відділення Київської обласної клінічної лікарні, яка попросила не називати її імені, у Тимошенко під час обстеження 23 листопада виявили міжхребцеву грижу.

Раніше лікарі висували припущення, що у екс-прем'єра може бути нестача вітамінів в крові і навіть онкологія.

Джерело: ТСН


Ключові слова: день народження Юлії Тимошенко, концерт біля СІЗО

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини