Рада дізнається таємницю про здоров'я Тимошенко

- 07.12.2011 09:15
Рада дізнається таємницю про здоров'я Тимошенко

Обговорення самопочуття екс-прем'єра і лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко триває. Соратники Юлії Володимирівни не перестають лякати народ небилицями про критичний стан здоров'я, кожен раз заявляючи про те, що Леді Ю "знаходиться при смерті". Водночас заяви бютівців повністю спростовують результати медичного обстеження, завдяки яким з'ясувалося, що до критичного стану Тимошенко ще далеко, вона може самостійно пересуватися і навіть зустрічатися зі слідчими.

Безумовно, заяви про щоденно погіршуване самопочуття Тимошенко зводяться до намагань звільнити свого лідера з СІЗО. Адже було і отруєння щурячою отрутою, і страшна нікому невідома хвороба, і якісь дивні синці по тілу - хто знає, що ще спливе в хворій уяві піарників Тимошенко? Однак спекуляція на почуттях людей говорить лише про відсутність принципів у соратників Юлії Володимирівни, наполегливо продовжує тему "здоров'я".

Дізнатися правду про самопочуття екс-прем'єра нарешті вирішили народні депутати, причому на спеціальному закритому засіданні. Так, депутати від Партії регіонів пропонують провести закрите засідання в п'ятницю і заслухати на ньому главу пенітенціарної служби і міністра охорони здоров'я про стан здоров'я Юлії Тимошенко. Про це повідомив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сьогодні на брифінгу.

Єфремов підкреслив: "Ми запропонували нашим колегам разом ознайомитися з інформацією про стан здоров'я Юлії Тимошенко у вигляді закритої наради у Верховній Раді або закритого засідання. Чому закрите? Тому що відомості по тій або іншій людині можуть бути розголошені тільки з дозволу цієї людини. Враховуючи те, що на сьогоднішній день ми не маємо цього дозволу, ми не маємо права розголошувати цю інформацію".

Нагадаємо, недавно Тимошенко пройшла обстеження в одній з київських клінік, після чого їй було призначено медичне лікування згідно з висновками комісії МОЗ. При цьому екс-прем'єр досі відмовляється здавати кров для аналізу, навіть у присутності особистого лікаря.


Ключові слова: самопочуття Тимошенко, таємниця здоров'я Тимошенко, спекулювання темою здоров'я Тимошенко

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини