В Чернівецькій області зґвалтован та вбит 51 річний чоловік

- 06.08.2009 13:43
В Чернівецькій області зґвалтован та вбит 51 річний чоловік

Двадцятидев’ятирічний чоловік зґвалтував та вбив свого знайомого. Трагедія сталася у селі Ошихліби Чернівецької області. Тут досі не можуть оговтатися від страшної події. Обидва чоловІки були напідпитку. Навряд чи вони приятелювали, кажуть односельці. Того трагічного дня зустрілися біля магазину. Двадцятидев’ятирічний чоловік побив свого односельця 58 року народження, затягнув його за крамницю і зґвалтував.
В’ячеслав Хабайло, керівник СГЗ УМВС України у Чернівецькій області: "Після вступу у статеві зносини, він руками стиснув шию, чим спричинив перелом гортані, внаслідок чого і наступила власне смерть – від перелому гортані. Був проведений розтин, внаслідок чого і було виявлено перелом гортані та ребер, що стало причиною смерті.
Пані Ольга працює продавчинею у цьому магазині. Розповідає, що знає обох чоловіків. Ті часто заходили по цигарки та оковиту. Молодик, якого звинувачують у вбивстві, ніколи не викликав підозр.
Ольга Шемігельська, продавчиня: "Нормальний парень, высокий, здоровый такой рассуждал нормально вроде. Говорили, что он с тюрьмы лишь пришел, но с тюрьмы многие пришли, жил как жил, ходил тут, ну так кто знал."
Згвалтувавши та вбивши чоловіка, лиходій потягнув тіло до оселі жертви. Вбитого виявили сусіди.
Іван Тріска, сусід: "Прийшла сусідка і сказала: Іван Іванович, йдіть, бо сусід мій Василь не виходить від ранку з хати. Я прийшов, кажу: Зірко, ходи зі мною. Вона каже: Я боюся. Я відкриваю двері, а він лежить долілиць між диваном і не знаю, чи то піч. А я прийшов, потрогав ногою своєю його ногу, а то застило – як дерев’яне."
За повідомленням правоохоронців, затримани й у всьому зізнався. Порушено кримінальну справу за статтею «умисне вбивство»


Ключові слова: Ошихліби згвалтування злочин, трагедія Ошохліби

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини