Чернівці гарантовано отримають німецький кредит

- 21.01.2015 15:54
Чернівці гарантовано отримають німецький кредит

Рішення, які дозволяють залучити позику від німецького Уряду через Німецький державний банк розвитку KfW для модернізації системи водопостачання Чернівців, прийнято сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив міський голова Олексій Каспрук, який спільно з в.о. голови Чернівецької облдержадміністрації Романом Марчуком беруть участь у засіданні Уряду.

Перше урядове рішення затверджує механізм передачі кредиту безпосередньо комунальному підприємству “Чернівціводоканал” та надає відповідні гарантії повернення кредиту. Другим рішенням затверджено склад Урядової делегації для участі у переговорах, Директиви делегації та її повноваження на підписання відповідних Угод з німецькими партнерами.

Підготовка проекту модернізації водопостачання Чернівців здійснювалася відповідно до Порядку ініціювання, підготовки та реалізації проектів економічного і соціального розвитку України, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями.
Проект реконструкції муніципального водного господарства обласного центру та окремих прилеглих районів Чернівецької області розроблено міською владою та МКП «Чернівціводоканал» із залученням досвідченого міжнародного консультанта та за фінансової підтримки спеціального фонду Уряду Німеччини.

Техніко-економічне обґрунтування проекту виконав державний Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства. Зазначено ТЕО схвалено рішенням Уряду.

Проект модернізації водопостачання Чернівців – один із перших проектів, які реалізуються в Україні у рамках Муніципальної програми захисту клімату українсько-німецького міжурядового Фінансового співробітництва. Для його виконання залучається довгостроковий пільговий кредитний ресурс за рахунок отримання державних зовнішніх запозичень у сумі 17 млн. євро.


Ключові слова: кредит від німецого уряду Чернівцям, банк розвитку KfW, модернізація систем водопостачання чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини