Сергій Столяр очолить парк Жовтневий

- 03.08.2015 15:36
Сергій Столяр очолить парк Жовтневий

Директором комунального підприємств «Парк Жовтневий» міський голова з 3 серпня цього року призначив Сергія Столяра. Із новопризначеним директором укладено строковий трудовий контракт на один рік.

Сергій Столяр був серед шести кандидатів на цю посаду, які пройшли громадське обговорення за участю представників ініціативної групи мешканців, що працювала над розробкою Положення про Наглядову раду парку «Жовтневий», шляхи розвитку цього комунального підприємства.

«Парк «Жовтневий» – важливий рекреаційний об’єкт, де відпочивають тисячі чернівчан. Він потребує особливої уваги і турботи усієї громади, заслуговує на сучасну концепцію розвитку, до розробки якої варто залучити фахівців і усіх небайдужих чернівчан. Це не просте завдання, яке Сергію Столяру допомагатиме вирішувати щойно створена Наглядова рада цього комунального підприємства. Адміністрація підприємства повинна працювати прозоро, про свої плани і результати роботи інформуватиме громадськість, залучати небайдужих чернівчан до благоустрою парку, реалізації креативних ідей щодо його розвитку, оперативно реагуватиме на запити громади. Такі завдання поставлено перед новим керівником підприємства»,- зазначив міський голова Олексій Каспрук.

Довідково.

Сергій Столяр – 1970 р.н., уродженець с.Репужинці Заставнівського району. Освіта – вища географічна, вища юридична (Чернівецький національний університет). Трудову діяльність розпочав вчителем географії у Новодністровській ЗОШ №2. З липня 1993 перебував на службі в органах внутрішніх справ УМВС у Чернівецькій області. Завершив службу у правоохоронних органах на посаді начальника відділу охорони громадського порядку УМВС України у Чернівецькій області у зв’язку з виходом на пенсію за вислугою років. Має звання – полковника міліції. До кримінальної відповідальності не притягався. Судимостей не має. Позапартійний.

Одружений. Дружина працює в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича, донька – студентка ЧНУ. Проживає у Чернівцях.


Ключові слова: Чернівці жовтневий парк, парки Чернівців

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини