Центр Панорама Чернівці відкриється у Чернівцях

- 14.09.2009 13:10
Центр Панорама Чернівці відкриється у Чернівцях


Центр культури та дозвілля «Панорама-Чернівці», який 19 вересня відкриють на вулиці Хотинській, стане найбільшим в Україні закладом розваг. Загальна площа комплексу – 120 тисяч квадратних метрів. Його розраховано на 12 тисяч осіб. Розташовано центр на території комплексу «Боянівка».

«Родзинкою» комплексу буде «Трансфорс» – ресторан із панорамним дисплеєм (розміром 35 на 4 метри). Завдяки цьому екрану відвідувачі зможуть потрапити у віртуальну реальність – наприклад, відчути себе пасажирами корабля серед морських хвиль. Це один із найсучасніших ресторанів, аналогів якому в Україні ще немає. На кожному столі розташовано комп’ютер, через який можна буде зробити замовлення без допомоги офіціанта. Комп’ютер можна використовувати не тільки для замовлення їжі, а й для розваг, інтелектуальних вікторин.

До Нового року плануємо відкрити ще чотири кінозали. Щодо цін, то вони будуть прийнятними для всіх категорій відвідувачів.
Відкриття центру культури та дозвілля «Панорама-Чернівці» відбудеться 19 вересня о 14.00. З нагоди відкриття заплановано шоу-програму за участю гурту «Океан Ельзи», зірок української естради, а також симфонічного оркестру. На глядачів очікує льодове театралізоване дійство, майстер-клас чемпіонів з боулінгу, святкова лотерея, музичний феєрверк та багато іншого. На відкриття вхід вільний.


У ЦЕНТРІ РОЗВАГ ДІЯТИМУТЬ:

Пасаж – галерея з магазинами, площа якої вісім тисяч квадратних метрів.
Льодовий майданчик. Його розміри відповідають вимогам для спортивних заходів.
Диско-боулінг. Він буде найбільшим не лише в Чернівцях, а й в Україні. Тут постійно лунатиме музика, працюватимуть ді-джеї, а на підвищеннях танцюватимуть піджеї (дівчата і хлопці для розігріву публіки). Боулінг містить 24 доріжки, з них вісім – дитячі.
Автосалон. При вході до комплексу знаходиться автосалон з новітніми панорамними ліфтами, який займе чотири поверхи. Його площа – шість тисяч квадратних метрів.
Дитячі ясла. У них вихователі доглядатимуть за маленькими дітьми, доки батьки розважатимуться.
Дитяче кафе. Чудово підійде для відзначення дитячих днів народження та інших сімейних свят.
VIP-зона.
Буковинський двір із національною буковинською кухнею.
Кольоровий фонтан. Він знаходиться у центрі розважального комплексу, а над ним – велика скляна піраміда, найбільша в Україні.
Кінотеатр формату 4D. Він розрахований на одночасний перегляд сімома глядачами. Завдяки спеціальним окулярам люди дивитимуться фільми в об’ємному зображенні, а також навіть зможуть відчути подих вітру, бризки води тощо.
Винний двір розташується на другому поверсі. Гурмани тут зможуть скуштувати найвишуканіші напої з різних куточків світу.
Арт-кафе також розміститься на другому поверсі. Тут планують проводити зустрічі з митцями та інші культурні заходи.
Два більярдні зали, в яких розміщено 68 більярдних столів (згодом їх буде 77). Біля цих залів розташована найбільша барна стійка на Буковині. Вона матиме довжину 56 метрів.
Скеледром – спеціально обладнана стіна для вправляння у скелелазінні.
Гіпербласт – кімната-лабіринт для командної гри. Три команди у футболках різного кольору стрілятимуть лазерною зброєю.
Шатл – п’ятимісний атракціон з віртуальною реальністю та інтерактивними іграми.
Інші заклади харчування: справжня кав’ярня, грузинський ресторан, піцерія, суші-бар, кафе «Європа». Загалом у центрі діятимуть 17 кафе, барів, ресторанів.

Читати по тамі:


В рекламе нового ТЦ Черновцов "Панорама" забыли указать про бесплатные салаты и булочки


Ключові слова: панорама Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини