Ринки м. Чернівці не працюватимуть ще три дні-до 9 листопада

- 06.11.2009 21:00
Ринки м. Чернівці не працюватимуть ще три дні-до 9 листопада

Непродовольчі ринки міста не працюватимуть до 9 листопада включно.

Продовжити заборону на роботу непродовольчих ринків, в т.ч. МТК «Калинівський ринок», до 9 листопада включно вирішено 6 листопада на спільному засіданні міського штабу з протидії епідемії грипу та міської надзвичайної протиепідемічної комісії після аналізу епідеміологічної ситуації в обласному центрі.

Рішення прийнято з огляду на те, що на ринках не має можливості забезпечити належний температурний режим з метою недопущення переохолодження підприємців та відвідувачів, проведення в повному обсязі дезінфекційних заходів, а велика скупченість людей при прохолодній, вологій погоді сприяє поширенню інфекцій, які розповсюджуються повітряно-крапельним шляхом.
Звернуто увагу також на той фактор, що понад 13 тисяч підприємців Калинівського ринку до місця роботи добираються громадським транспортом, яким також користуватимуться десятки тисяч відвідувачів цього ринку, що значно посилює можливість поширення вірусної інфекції. Відвідування ринку мешканцями сільських районів, а також інших областей, де ще не спостерігається стабілізація епідемічної ситуації, може спричинити другу епідемічну хвилю у Чернівцях. Окрім того, підприємці, які працюють на Калинівському ринку, можуть становити загрозу для членів своїх родин, у першу чергу дітей, як переносники вірусної інфекції.

По теме:

Калиновский рынок Черновцов и другие закрыты на карантин? Смотрите фото

Калиновский базар в Черновцах -карантин ему не указ. Рынок работает

З метою посилення соціальної захищеності підприємців, зайнятих на непродовольчих ринках, які терплять збитки під час карантину, міська надзвичайна протиепідемічна комісія звернулася до сесії міської ради з проханням звільнити підприємців непродовольчих ринків за кожен день простою під час епідемії. Адміністраціям ринків рекомендовано не стягувати з підприємців за ці дні плату за ринкові послуги.
 

Джерело: Пресцентр міської ради Чернівців


Ключові слова: ринок Чернівці

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини