Найпопулярніші страхи мешканців планети Земля

- 14.12.2018 13:23
Найпопулярніші страхи мешканців планети Земля

Пользователь Reddit під ніком akhalwhocannotride запропонував обговорити явища, які не такі жахливі, як про них говорять. Відвідувачам найбільшого іміджборда настільки сподобалася ця ідея, що вони вивели пост в топ ресурсу, залишивши під ним понад 26 тисяч коментарів.

Абсолютним рекордсменом тред став коментар користувача CynicalDick, який написав про здаються на перший погляд нездоланними проблеми з комп'ютером.

"Слухайте уважно. Ви уважно слухаєте? Якщо ваш комп'ютер не працює, ось як це виправити. Це вразить вас. Серйозно, моя компанія платить мені 500 доларів на годину за виправлення серверів клієнтів, і це саме те, що я роблю (не жартую). Прочитайте повідомлення про помилку. Введіть повідомлення про помилку в Google. Прочитайте і проаналізуйте кращі п'ять відповідей. Це вирішує 95 відсотків проблем. Для решти п'яти відсотків - запасіться 500 доларами і дзвоніть мені », - розкрив він« секрет ».

SuzQP викрила страшилку про менопаузу і вказала на позитивні сторони цього періоду. «Це трохи лякає, але в той же час менопауза може бути полегшенням. Немає більше незручних або хворобливих періодів (менструації), не треба турбуватися про контролю над народжуваністю, більше немає занепокоєння про пізньої вагітності. І суспільство винагороджує ваші дурні жарти і дивна поведінка. Всі люблять забавну бабусю! »- пожартувала вона.

Серед найпопулярніших відповідей на питання про те, що не так важко, як здається, виявилася чесність. «Бути чесним в тому, що ти відчуваєш, і визнаватися в цьому кому-небудь. Просто скажи їм, що ти божевільний, щасливий, засмучений, збуджений, що завгодно. Просто будь відвертий », - порадив dennisvrector.

Одним з найбільш «залайканних» коментарів також стала пропозиція не боятися виходити в люди поодинці, будь то супермаркет, «Ікея», кінотеатр або кафе. Користувачі також закликали інших не боятися старіти. «Час робить тебе сміливіше», - уклав юзер з ніком 44problems.


Ключові слова: найпопулярнійший страх на Землі

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини