Ілон Маск запустить перший космічний білборд

- 13.08.2021 12:04
Ілон Маск запустить перший космічний білборд

На ньому будуть демонструватися текст, логотипи і навіть твори мистецтва
Ілон Маск (Elon Musk), генеральний директор SpaceX і Tesla, став партнером канадського стартапу Geometric Energy Corp і допоможе йому запустити супутник, який буде служити першим рекламними білбордами в космосі.

Супутник буде відправлений на низьку навколоземну орбіту в наступному році на борту ракети SpaceX Falcon 9. Цей супутник зможе демонструвати рекламні оголошення, які будуть відправлятися з Землі. Супутник під назвою CubeSat матиме піксельний екран поки що невідомого дозволу. Стартап Geometric Energy Corp, з яким працює SpaceX, додав, що крім реклами, екран також можна використовувати для відображення логотипів і навіть творів мистецтва.

Ілон Маск запустить перший космічний білборд
Семюел Рід (Samuel Reid), генеральний директор і співзасновник Geometric Energy Corp, уточнив в інтерв'ю BusinessInsider, що цей космічний рекламний щит НЕ буде видно з Землі. Контент на дисплеї супутника буде транслюватися в прямому ефірі на різні онлайн-платформи, такі, як YouTube або Twitch, за допомогою камери.

Компанії можуть побажати розмістити свій логотип, хтось захоче залишити якийсь ліричний або художнім послання. Ми хочемо демократизувати доступ до космосу і забезпечити децентралізоване участь. Сподіваюся, люди не захочуть витрачати гроші на щось недоречне або образливе.


Ключові слова: космічні білборди, новини Ілон Маск

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини