На Буковині поліцейські разом із небайдужими громадянами оперативно розшукали малолітню дитину

- 18.11.2023 13:49
На Буковині поліцейські разом із небайдужими громадянами оперативно розшукали малолітню дитину

На Буковині поліцейські разом із небайдужими громадянами оперативно розшукали малолітню дитину

Завдяки злагодженим діям правоохоронців та місцевих жителів півторарічного хлопчика з Хотина вдалося знайти. Наразі дитина перебуває у медичному закладі під наглядом лікарів. Щодо батьків поліцейські розпочали кримінальне провадження.

До поліції надійшло повідомлення від 32-річної жительки міста Хотин про те, що прокинувшись вранці, вони з чоловіком виявили відсутність свого малолітнього сина. Коли саме дитина зникла батьки сказати не змогли, оскільки перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Отримавши повідомлення про зникнення малолітнього хлопчика, співробітники Ситуаційного центру ГУНП в Чернівецькій області негайно направили до пошуків дитини всі наряди поліції району, задіяли особовий склад ВП (м. Хотин) Дністровського РВП, інспекторів ювенальної превенції, оперативників, криміналістів, кінологів. Також до пошуків долучилися місцеві жителі.

Спільними зусиллями вдалося швидко розшукати хлопчика. Це дало змогу вчасно надати йому допомогу та запобігти непоправним наслідкам. Як виявилося, дитина блукала вулицями міста. Наразі правоохоронці передали малолітнього лікарям для обстеження.

У подальшому з дитиною будуть працювати представники соціальної служби у справах дітей та ювенальні поліцейські.

Дякуємо всім, хто долучився до пошуків хлопчика.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 166 ( Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. За цей злочин передбачено покарання від двох до п'яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий термін.

 


Ключові слова: хотин, новини Хотин 2023, новини Хотина

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини