18 грудня о 15.00 біля стін облдержадміністрації м. Чернівці відбудеться мітинг.

- 17.12.2008 19:33
18 грудня о 15.00 біля стін облдержадміністрації м. Чернівці відбудеться мітинг.

18 грудня о 15.00 біля стін облдержадміністрацій в регіонах та біля Кабінету міністрів України в Києві відбудеться завершальний етап ФЛЕШПРОТЕСТМОБу

Довідково:

«ФЛЕШПРОТЕСТМОБ» - це завчасно спланована масова акція, в якій велика група людей зненацька з’являється в громадському місці і протягом декількох хвилин виконує завчасно обговорені дії ПРОТЕСТНОГО змісту, після чого одночасно швидко розходиться в різні сторони.
На ФЛЕШПРОТЕСТМОБах заборонена популяризація людей, об’єднань громадян. Усе відбувається навколо ідей, їх інтерпретацій. Під час організації ФЛЕШПРОТЕСТМОБів вітається широке інформування громадськості, ЗМІ, оскільки вважається, що ідея протесту таким чином може бути поширена значно за межі учасників заходу і випадкових прохожих. «ПОВЕРНИСЬ ДО ВЛАДИ СПИНОЮ».

Під час акції мешканці 18 міст країни на знак протесту діяльності/бездіяльності влади повернуться до неї спиною.
Народжена Інтернет-спільнотою України в соціальній мережі «Вконтакте», ініціатива швидко поширилася і долучила вже понад 1000 прихильників зі всієї країни. До акції вже приєдналися такі міста: Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Луганськ, Макіївка, Миколаїв, Одеса, Тернопіль, Харків, Чернівці, Суми, Хмельницький, Ковель, Львів.


Мотивом до організації ФЛЕШПРОТЕСТМОБу, за словами ініціаторів, стало наступне (цитата взята зі «стіни» групи ФЛЕШПРОТЕСТМОБу «ПОВЕРНИСЬ ДО ВЛАДИ СПИНОЮ» в соціальній мережі «Вконтакте»):

«Щороку українці пожинають плоди криз, породжених українськими політиками. В очах громадян Росії, Польщі, Франції, Німеччини, США, Білорусі чи будь-якої іншої країни, завдяки нашим високообдарованим політикам, Україна - осередок нестабільності в Європі і зона потенційних небезпек для регіону і всього світу. Українські політики не розбудували сильної незалежної держави і навіть змарнували шанс стати частиною коаліцій розвинених країн.

Вони щодня докладали зусиль до того, щоб наша держава замикала списки країн за рівнем розвитку, захищеності громадянина, його майбутнього і опинялася на перших місцях за рівнем корупції, бідності та поширенням страшних хвороб.

Сьогодні ж, коли Україні найбільш було б потрібно подолати наслідки фінансово-економічної кризи, політики й надалі бавляться в пісочницю: знімають та обирають спікерів, руйнують та створюють коаліції, призначають та відміняють чергові позачергові вибори.

Усі міжнародні інституції, як і національні експерти, в один голос заявляють: «Україна найбільш постраждає від кризи». Для нас це означає єдине – масові звільнення, зубожіння, втрата наших можливостей та перспектив для нашої країни».


Більше інформації про перебіг дискусій, прийняті рішення та остаточний сценарій фінального заходу ФЛЕШПРОТЕСТМОБу «ПОВЕРНИСЬ ДО ВЛАДИ СПИНОЮ» можна знайти на сторінках «Вконтакте», в групі Флеш-протест-моб "ПОВЕРНИСЬ ДО ВЛАДИ СПИНОЮ" - http://vkontakte.ru/groups.php?act=s&gid=5932788

Довідково:

«ФЛЕШПРОТЕСТМОБ» - це завчасно спланована масова акція, в якій велика група людей зненацька з’являється в громадському місці і протягом декількох хвилин виконує завчасно обговорені дії ПРОТЕСТНОГО змісту, після чого одночасно швидко розходиться в різні сторони.

На ФЛЕШПРОТЕСТМОБах заборонена популяризація людей, об’єднань громадян. Усе відбувається навколо ідей, їх інтерпретацій. Під час організації ФЛЕШПРОТЕСТМОБів вітається широке інформування громадськості, ЗМІ, оскільки вважається, що ідея протесту таким чином може бути поширена значно за межі учасників заходу і випадкових прохожих.

Прес центр ПБ


Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини