За вихідні дні у Чернівецькій області на пожежах врятовано трьох людей.

- 14.12.2009 11:06
За вихідні дні у Чернівецькій області на пожежах врятовано трьох людей.

13 грудня до диспетчера Головного управління МНС України в Чернівецькій області поступило повідомлення про пожежу в закинутому будинку на вул.. Південно - Кільцевій обласного центру. Одразу ж на місце виклику було направлено черговий караул пожежно-рятувальної частини чернівецького аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальникам, які прибули за викликом очевидці повідомили, що в будівлі, де виникла пожежа можуть бути люди. Не гаючи ні хвилини працівники МНС, одягнувши апарати захисту органів дихання увійшли до середини.

- Приміщення було заповнене димом. Ми намагалися знайти потерпілого якомога швидше, адже від цього залежало людське життя, - розповідає начальник караулу пожежно-рятувальної частини Михайло Блистів. - Виявивши чоловіка ми швидко винесли його на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Потерпілого з діагнозом отруєння чадним газом було госпіталізовано до лікувального закладу. Після цього вогнеборці швидко ліквідували пожежу. Як з’ясувалося потерпілий в даному будинку облаштував собі тимчасове укриття від холодів, адже був особою без певного місця проживання. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

Цього ж дня під час пожежі було врятовано життя і 62-річній чернівчанці. Пожежа виникла у житловому будинку внаслідок необережного поводження з вогнем. Власниця оселі ненароком штовхнула свічку, що впала в домашні речі та спричинила загорання. На щастя, сусіди та родичі швидко зорієнтувалися в ситуації. Викликали пожежно-рятувальні підрозділи, а самі винесли потерпілу з будівлі. Прибувши на місце виклику рятувальники СДПЧ-1 м. Чернівці ліквідували пожежу та врятували матеріальних цінностей на суму 100 тисяч гривень.

В п’ятницю 11 грудня виникла пожежа на вулиці Ткачука, що у Садгірському районі м. Чернівці. Пожежу помітили сусіди і одразу ж кинулись на допомогу 77-річному чернівчанину. Людям вдалося винести потерпілого на свіже повітря, однак загасити пожежу без допомоги рятувальників вони не змогли. Рятувальники з СДПЧ-3 м. Чернівці, які прибули на місце виклику оперативно ліквідували загорання та врятували матеріальні цінності місцевих мешканців на загальну суму 300 тисяч гривень.



Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій обл


Ключові слова: Чернівецька область пожежі

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини