Станом на 17 січня середня вартість яловичої вирізки на ринках м. Чернівці становить 60 гривень
- 17.01.2009 13:07Незважаючи на піст і більшу, ніж раніше ціну м’яса (бо свята, бо криза), новорічні столи на Буковині традиційно аж вгиналися від м’ясних наїдків. Ще більше м’ясних страв зготували ґаздині до Різдва. Що, за даними Чернівецької інспекції контролю за цінами, стало одним із чинників зростання цін на м’ясо і вироби з нього. Одним, бо “другу скрипку” зіграло підвищення виробниками відпускних цін і торговельних надбавок. Саме останній фактор спричинив подорожчання варених ковбас, а перший – збільшення вартості курятини. Крім них, у першій декаді нового року подорожчала свинина, яловичина і сало. За повідомленнями кореспондентів ПБ, станом на 17 січня середня вартість яловичої вирізки на ринках м. Чернівці становить 60 гривень. Навіть продавці на традиційно дешевшем єврейському базарі у м. Чернівці (на вулиці Удонова) підняли отпускні ціни.
Ціна решти продуктів залишилася відносно стабільною, інформує цінова інспекція.
Коментарі (0)
Другие новости:
- 21.11.2024 14:56
- 15.11.2024 13:14
- 15.11.2024 12:27
- 08.11.2024 11:46
- 31.10.2024 11:40
- 30.10.2024 09:01
- 29.10.2024 16:37
- 29.10.2024 09:25