Виконком Чернівців приєднався до Української хартії «За ділову досконалість та якість»

- 13.03.2010 10:25
Виконком Чернівців приєднався до Української хартії «За ділову досконалість та якість»

Чернівецькі службовці приєднались до Української хартії "За ділову досконалість та якість"

Виконком Чернівецької міської ради приєднався до підписантів Української хартії «За ділову досконалість та якість» з нагоди 10-річчя цього всеукраїнського руху.

Українську хартію «За ділову досконалість та якість» підписали Українська асоціація якості, Український союз промисловців і підприємців, Державний комітет України з питань розвитку підприємництва, Державний комітет України з питань захисту прав споживачів, Українська асоціації споживачів, Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств, Укоопспілка. До участі у цьому русі долучилися Національна Академія наук України, 12 всеукраїнських громадських організацій, три міністерства та чотири Державних комітети, Головне управління державної служби України, чотири виконавчих комітети міських рад, в тому числі Чернівецької міської ради.

Підписанти хартії взяли на себе зобов'язання сприяти розвитку підприємництва, як основній передумові підвищення якості, а також загальним підходам якості в бізнесі та суспільному секторі, популяризувати ідею якості, як національну ідею України, формувати якісний імідж України за кордоном, розвивати навчання з якості на всіх рівнях освіти, від елементарної до вищої, вивчати та впроваджувати сучасні методи та інструменти якості, робити їх більш доступними для кожного, активно поширювати досвід з якості і намагатися досягти у цій діяльності довгострокового прогресу, брати участь у проведенні Європейського тижня якості в Україні.

Підписанти утворили Раду Української хартії та схвалити концептуальні засади розвитку Всеукраїнського руху «За ділову досконалість і якість». До складу ради Української хартії «За ділову досконалість і якість» обрано Чернівецького міського голову Миколу Федорука.

Источник: Прес-центр міської ради Чернівців


Ключові слова: Чернівці хартія

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини