У Чернівцях сьогодні підбивали підсумки проекту "Спільна культурна спадщина"

- 23.03.2010 18:09
У Чернівцях сьогодні підбивали підсумки проекту "Спільна культурна спадщина"

На Буковині підсумували спільні з ЄС регіональні проекти

У Чернівцях сьогодні підбивали підсумки одного з трьох міжнародних проектів, які реалізовуються на Буковині за підтримки Європейського Союзу.

Проект під назвою «Спільна культурна спадщина» обговорювали його учасники, представники Чернівецької міської ради та румунської делегації. В рамках проекту впродовж двох років відбувалися спільні виставки, свята, фольклорні фестивалі.

Як зазначила керівник проекту Тетяна Татарчук, проект «Спільна культурна спадщина» сприяв культурному і мистецькому партнерству Буковинського регіону із румунськими містами Кимполунг та Сучава.

Особливий гість підсумкової конференції – посол, Голова представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра вважає, що спільні транскордонні проекти необхідні для подальшого розвитку потенціалу регіону. «Ми будемо й надалі сприяти фінансуванню проекту між Україною та Румунією. Ми хочемо, аби ви поглибили свою співпрацю в контексті не лише цього проекту, щоб реалізовувалися також інші проекти. Сподіваємося, що цілі, ідеї та цінності Європейського Союзу будуть втілюватися», – запевнив він.

За словами голови представництва ЄС в Україні, потрібно також спільними силами втілювати проекти, спрямовані на подолання стихійних лих у регіоні, зокрема, таких як повені.

Джерело: radiosvoboda.org/


Ключові слова: Спільна культурна спадщина

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини