Як жінкам допомагають помолодшати буковинські лікарі

- 30.04.2010 15:34
Як жінкам допомагають помолодшати буковинські лікарі

Українці все більше звертають увагу на свою зовнішність, стверджують пластичні хірурги Буковинського центру пластичної та єстетичної хірургії - клініки “Пласт Арт”. Більшість їхніх пацієнтів – жінки. Вони найчастіше звертаються з проханнями зробити підтяжку обличчя, шиї та живота, збільшити груди. Чоловіки наважуються на операцію здебільшого задля того, аби змінити форму носа чи вух.
 Ми пропонуємо пацієнтам практично весь спектр пластичних операцій та нехірургічних методів корекції зовнішності, окрім операцій зі зміни статі та грубих післяопікових деформацій, - розповідає головний лікар клініки Руслан Гуменний. - Залежно від типу операції пацієнт перебуває у клініці дві-три доби. Ми маємо змогу надати їм одно чи двомісну палату з усіма зручностями. За бажання, їх можуть супроводжувати родичі. Прооперованим пацієнтам пропонуємо індивідуальне меню.
Популярністю у буковинок користується мамопластика, це підтяжка, збільшення та корекція форм грудей. Після такої операції жінка може вигодовувати дитину.
 У нашій клініці можна зробити омолоджуючі операції на обличчі, - додає Руслан Миколайович. - Це може бути як підтяжка підборіддя, лоба, так і повна, або кругова підтяжка обличчя. Розповсюдженими є операції з підтяжки верхніх або нижніх повік, видалення “мішків” під очима. Ефект від такої операції триває 5-7 років.
У клініці роблять так звані ін’єкції молодості препаратами ботулінічного токсину та гіалуронової кислоти. Вони блокують м’язи, які утворюють зморшки на обличчі та наповнюють складки. Обличчя виглядає молодшим. Ефект триває деякий час, потім процедуру треба повторювати.
Лікарі запевняють, що пластична хірургія сьогодні доступна багатьом. У вартість послуг “Пласт Арту” входить все необхідне.
– До нас звертаються люди не лише з Чернівців, а й з інших міст України і навіть з-за кордону, – каже Руслан Миколайович. – Наймолодшою пацієнткою була 12-річна дівчинка з рубцевим звуженням ніздрі. Найстаршою – 64-річна жінка, яка вирішила зробити підтяжку обличчя та шиї.

З клінікою “Пласт Арт” кожен може бути гарним !

Ксенія ПОЛІСЬКА

Буковинський центр пластичної та естетичної хірургії клініка PlastArt

Адреса: м.Чернівці, вул. Боярка 1-А, Пласт Арт
тел. 050-374-56-66, (0372)54-72-82

Керівник центру – головний лікар клініки, член ВАПРЕХ (Всеукраїнської асоціаії пластичних, реконструктивних та естетичних хірургів) Гуменний Руслан Миколайович.

Платинова Буковина


Ключові слова: зробити підтяжку обличчя, збільшити груди

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини