На Буковині цигане, ймовірно, вже продали 10 дітей

- 07.05.2010 11:07
На Буковині цигане, ймовірно, вже продали 10 дітей

За викрадення та спробу продати дитину у Чернівцях затримано двох жінок і чоловіка ромської національності. Вони намагалися продати дворічного хлопчика чернівецькій заможній бездітній родині за 106 тис. грн. Білявий хлопчик, який відгукується на ім’я Андрійко, наразі перебуває у Будинку дитини. Правоохоронці намагаються знайти його батьків. Про це учора, 6 травня, на прес-конференції повідомив начальник УМВС у Чернівецькій області Микола Харабара.

Про сумнівну оборудку з продажем дитини правоохоронців повідомила чернівецька бездітна родина, якій запропонували купити дворічного хлопчика за 106 тис. гривень. Правоохоронці розробили й успішно провели операцію з визволення хлопчика та затримання його викрадачів. Офіцери вдали із себе покупців дитини, але висунули вимогу, що заплатять за неї кошти лише після медичного обстеження.

Викрадачів затримали під час отримання грошей безпосередньо на території однієї з медичних установ міста, де вони погодилися обстежити дитину. Ними виявилися дві жінки та чоловік ромської національності. Вже встановлено, що жінка, яка називає себе матір’ю хлопчика, має 9 власних дітей, але жодна дитина з нею не проживає. Правоохоронці припускають, що власних дітей вона також продала.

Хлопчика обстежили, він цілком здоровий, тривають пошуки його батьків, які, ймовірно, проживають в іншому регіоні України.

Деталі розслідування правоохоронці обіцяють повідомити після його завершення. Вони переконані, що справа матиме значний резонанс. Можливо, буде виявлено, що й в інших родинах виховуються викрадені цією злочинною групою діти.

На Буковині такий злочин із продажем дитини виявлено вперше.

Фото - ілюстрація /img12.nnm.ru/9

Джерело: СЗГ УМВС України у Чернівецькій області


Ключові слова: продаж дітей Чернівці Буковина

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини