Компанія «Три Ведмеді» продавала на ярмарку морозиво та пельмені. Фото

- 12.07.2010 13:36
Компанія «Три Ведмеді» продавала на ярмарку морозиво та пельмені. Фото

 

Компанія «Три Ведмеді» - виробничо-торговельна компанія, одна з найбільших виробників морозива та заморожених напівфабрикатів в Україні. На Петрівському ярмарку у Чернівцях Три Ведмеді пропонувала скуштувати пельиені та морозиво. Біля цього виробника постійно стояла черга. Покупці жваво купляли товари віл виробника (на фото). А ще - був величезнгий ведмідь, який потискав руки усім охочим та бавився з малюками.

Завойовувати симпатії споживачів компанія «Три ведмеді» розпочала 12 років тому з холодних ласощів - морозива. Саме тоді технологи підприємства розробили оригінальний рецепт морозива зі шматочками кураги, родзинок та шоколаду. «Королівський щербет» відразу завоював споживача і дотепер залишається візитівкою «Трьох ведмедів». Сьогодні компанія пропонує багатий асортимент порційного та сімейного морозиво – всього більше 50 найменувань. Сімейному морозиву, до речі, весь цей час приділяється особлива увага. Постійно удосконалюючи упаковку та пропонуючи нові цікаві види сімейного морозива, ТМ «Три ведмеді» тим самим формує культуру споживання цього продукту в Україні.

Окрім морозива, компанія випускає понад 60 найменувань заморожених напівфабрикатів. Пальму першості за вподобаннями споживачів тримають пельмені - їх у компанії більше десяти видів. І тут також є багато цікавих розробок: це і пельмені для малечі равіолі «Бамбіні», і пельмені «Фірмові» зі свино-яловичого фаршу з додаванням Голандського сиру. Остання новинка компанії – піца Don Pizzeron, виготовлена за оригінальною рецептурою.

Вся продукція виготовляється виключно на сучасному обладнанні з використанням останніх досягнень харчової промисловості.
З кожним роком ми успішно та інтенсивно розвиваємось, що дозволяє нам займати лідируючі позиції в категоріях морозиво та заморожені напівфабрикати протягом багатьох років.


Ключові слова: Три Ведмеді Чернівці на ярмарку фото

Коментарі (0)
Додати свій коментарій:
*Ім'я:
E-mail:
*Коментарій:
Символів залишилося: із
Підтвердіть, що Ви людина 
Відповідь - одне слово на тій же мові, що й питання.
Відповідь на питання «скільки» - число
Нову загадку, будь-ласка

Другие новости:

Отримавши дзвінок від псевдобанкіра, буковинка втратила майже 45 тисяч гривень Мешканка Чернівецького району стала жертвою шахраїв, коли
- 18.10.2024 14:56
Що впливає на ціни на ринку криптовалют та від чого залежить ціна Монеро? Ринок криптовалют залишається одним із найдинамічніших та непередбачуваних
- 11.10.2024 15:21
Астенія: коли втома стає хронічною В сучасному світі постійного стресу, швидкого ритму життя та великої
- 02.10.2024 18:24
Как получить Green Card в США: правила и требования Результаты лотереи можно будет узнать в мае 2025 года на официальном сайте программы.
- 01.10.2024 11:42
США виділять $5,55 мільярда на озброєння та обладнання для України Держсекретар США Ентоні Блінкен підтвердив плани уряду
- 30.09.2024 10:38
Ураган «Хелен» обрушився на Флориду: у штаті запровадили режим НС Троє людей загинули, понад 70 тисяч евакуйовано
- 27.09.2024 11:22
Ракетний обстріл по управлінню поліції в Кривому Розі Близько 9:15 ворог завдав удар по районному управлінню поліції
- 27.09.2024 11:17

Всі новини